Aprašymas
Vylius Blauzdavičius – laidų apie maistą kūrėjas, mėsos parduotuvių „Chef the Viking“ ir restorano šeimininkas, mėsos guru ir grilio ekspertas – dalijasi savo patirtimi, gardžiausiais kepsnių receptais ir kviečia susidraugauti su ugnimi.
Kaip išsirinkti kepsninę?
Kas geriau – malkos ar anglys?
Kaip kepti, kad jūsų patiekalas nevirstų beskonės sausos mėsos gabalu?
Kaip teisingai parinkti ir tinkamai marinuoti mėsą?
Kokios daržovės dera prie mėsos patiekalų?
Kaip ant ugnies iškepti gardžiausias pusryčių bandeles?
Kaip maišyti prieskonius ir ruošti gardžiausius padažus?
Knygoje „Ant ugnies. Valgių receptai“ beveik 100 receptų: jautiena, kiauliena, paukštiena, žvėriena, daržovės, padažai ir pagardai.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.